Andreea Rădulescu - Școala de Valori

Cel mai frumos cadou de ziua mea

2,050 RON Donatii stranse
82% Complete
2,500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt Andreea, aventurieră, voluntară incurabilă și visătoare ce crede cu tărie că o educație de calitate poate fi cea care va schimba lumea în bine!

Am ales ca și anul acesta să îmi donez ziua de naștere pentru un proiect în care cred foarte mult, și anume proiectul GROW, organizat de Școala de Valori. Astfel, timp de 22 de zile voi încerca să transform darurile de ziua mea în oportunități pentru elevii de liceu din România.

Petrecem sute de ore anual mergând la cursuri și laboratoare. Dar oare esteacest lucru de ajuns? Eu am descoperit că pentru mine educația non-formală joacă un rol cel puțin la fel de important ca și cea formală. Cum? Având curajul de a experimenta ceva nou și acceptând orice oportunitate, așa am ajuns să fac parte din proiectul GROW.

GROW este acel proiect care mi-a marcat anii de liceu, ajutându-mă să mă dezvolt pe plan profesional, să cunosc foarte multe domenii, dar cel mai important m-a adus cu un pas mai aproape de persoana care sunt astăzi. Mi-a demonstrat că educația este unul dintre cele mai importante lucruri și că prin intermediul acesteia poți schimba mentalități și ajuta oameni. Mi-a arătat că lumea este atât de mare și merită să descoperi fiecare țară, cultură și limbă, dar mai ales să cunoști oameni care să te inspire. M-a făcut să îmi dau seama care îmi sunt valorile, ce drum aș vrea să urmez și cum pot să îmi îndeplinesc orice vis. Dar mai presus de toate aceste lucruri, mi-a deschis calea spre voluntariat, oferindu-mi motivație și inspirându-mă să îi ajut mereu pe cei de lângă mine.

La fel ca mine, sunt mulți tineri ale căror vieți au fost schimbate de proiectul GROW. Dar cu ajutorul tău pot fi și mai mulți! Orice donație de aici sprijină tinerii să își descopere adevăratul potențial și le oferă curajul și puterea să schimbe ceva!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Școala de Valori

ȘCOALA DE VALORI este o organizație non-guvernamentală, non-profit, care îi îndrumă pe tineri să-și descopere valorile și să-și antreneze potențialul, astfel încât să-și dezvolte atitudini și comportamente prosociale și sa fie pregătiți pentru viitorul mereu în schimbare.

De 10 ani deschidem drumuri în educa­ție, care au început să se intersecteze și să formeze un ecosistem orientat spre dezvoltarea tinerei generaț­ii.

Misiunea noastră este de a călăuzi tinerii să învețe să devină creatorii propriilor vieți.

GROW

Îţi mai aminteşti cum erai în liceu? Poate ţi se părea că trebuie să înveţi prea multă teorie, că ai o grămadă de teme şi puţin timp pentru distracţie. Ţi-ar fi plăcut, poate, să ai un mentor pe parcursul acestei perioade agitate, care să te sprijine să devii mai sigur pe tine.

Daruieste ziua ta ~ 2018

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

5 Donatii

Teo

30 RON
Pupici cu sclipici
14 Feb 2018

Anonymous

1,790 RON
May God bless the youth of Romania through this effort!
07 Feb 2018

Anonymous

50 RON
La multi ani, om frumos!! Cu fiecare an care trece iti lasi tot mai mult amprenta in lume, you are really changing the world one day at a time
04 Feb 2018
Să ți se întoarcă înzecit toate lucrurile minunate pe care le faci pentru ceilalți! La mulți ani frumoși și feiciți, micuțo! :*
02 Feb 2018

Anonymous

150 RON
La multi ani cu energie, entuziasm si experiente care sa te tina mereu zambitoare si ambitioasa! You're awesome. Te imbratisez! >:D<
02 Feb 2018