Vlad Sbengheci - Școala de Valori

Îmi dăruiesc ziua pentru tinerii liceeni ca mine

10 RON Donatii stranse
0.66666666666667% Complete
1,500 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

 

La început nu știam ce presupune proiectul dar ulterior am aflat că este despre a ajuta oamenii și de aceea am zis că trebuie să mă implic. 

Doresc să pot ajuta tinerii din România să se dezvolte corect și frumos. Vreau să susțin proiectul GROW pentru că m-a ajutat să mă dezvolt și să cresc.

Prin intermediul lui am avut ocazia de a întâlni oameni din diferite țări, să învăț despre obiceiurile lor, să îmi îmbunătățesc nivelul de limbă engleză, să scap de temeri și să îmi dezvolt capacitățile.

Au fost chestii utile care m-au ajutat să devin o versiune mai bună a mea. De la gestionarea banilor, la cum sa încep o afacere, să o dezvolt, să imi prezint ideile și să atrag investitori. Legăturile pe care le-am creat cu oamenii devotați dezvoltării personale încă rezistă și acum, mult după participarea mea in GROW.

Fă-mi un cadou și ajută-i și tu pe elevii din România să se dezvolte si să asigure un viitor diferit pentru noi toți. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Școala de Valori

ȘCOALA DE VALORI este o organizație non-guvernamentală, non-profit, care îi îndrumă pe tineri să-și descopere valorile și să-și antreneze potențialul, astfel încât să-și dezvolte atitudini și comportamente prosociale și sa fie pregătiți pentru viitorul mereu în schimbare.

De 10 ani deschidem drumuri în educa­ție, care au început să se intersecteze și să formeze un ecosistem orientat spre dezvoltarea tinerei generaț­ii.

Misiunea noastră este de a călăuzi tinerii să învețe să devină creatorii propriilor vieți.

GROW

Îţi mai aminteşti cum erai în liceu? Poate ţi se părea că trebuie să înveţi prea multă teorie, că ai o grămadă de teme şi puţin timp pentru distracţie. Ţi-ar fi plăcut, poate, să ai un mentor pe parcursul acestei perioade agitate, care să te sprijine să devii mai sigur pe tine.

Daruieste ziua ta ~ 2018

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

1 Donatii

Andrei Popa

10 RON
Felicitări! Ține-o tot așa!
05 Mar 2018