Excepţionalii

Status: Fundraising

Credem într-o societate mai bună şi sădim seminţele schimbării încă de pe acum, pentru a cultiva roadele unei lumi noi.

Susţinem tinerii talentaţi, pasionaţi de ceea ce fac, care din plăcere transformă realitatea ce îi înconjoară. Pentru ei am creat Excepţionalii, un proiect de educaţie non-formală care inspiră prin oameni-model şi pune bazele comunităţii liderilor de mâine.    

Suma:

15,457 RON

Galantomi:

11

Donatii:

189

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Excepţionalii reprezintă o etapă din viaţa unui tânăr în formare, este şansa de a intra în comunitatea celor care scriu viitorul.

Programul presupune:

- Câteva zile de cercetare în care aflăm ce îi pasionează, ce aspiraţii şi visuri au, ce idei le pun mintea în mişcare;

- Ateliere de dezvoltare personală şi orientare în carieră, în cadrul cărora se vor cunoaște mai bine și vor învăţa din discuțiile cu ceilalţi participanţi la proiect;

- „Biblioteca vie” – eveniment în care participanţii iau contact cu persoane model şi „citesc” despre parcursul devenirii lor, despre idei de viaţă şi planuri optimiste.

- Dezvoltarea comunităţii Excepţionalii, prin proiecte concepute şi implementate în echipă.

Dorim sa sprijinim 100 de elevi talentaţi în drumul lor spre performanţă şi să-i încurajăm să-şi atingă potenţialul. Vrem să le punem la dispoziţie instrumentele necesare pentru a-şi canaliza energia către domeniul care li se potriveşte şi care îi atrage, ajutându-i să diminueze zgomotul nesiguranţei.