Florin Leu - Școala de Valori

Alerg pentru elevi Exceptionali!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt Florin Leu si am inceput sa alerg acum doi ani pentru o viata mai sanatoasa.  Astazi la mai bine de doi ani de cand am inceput sa alerg, vreau sa-mi depasesc limitele, indiferent ca e vorba de limite fizice sau mentale, si a descoperi cine sunt eu cu adevarat!

Fie ca alerg 10 kilometri, fie ca alerg 16 au 21, senzatia de la final este incomparabila!. Am inceput sa alerg cam tarziu la 37 de ani, iar acum ma pregatesc pentru prima cursa lunga de 21 de kilometrii, primul semimaraton din viata mea, contrazicand astfel pe multi care nu ma vedeau in stare de asa ceva.   Fiecare alergare, indiferent de distanta, este o forma de meditatie, petreci un timp pretios doar cu tine insuti si gandurile tale, avand ocazia de a te cunoaste mai bine.  

 

Am decis sa combin alergatul cu ceva nobil ca fundraising-ul si sustin in acest fel, proiectul Exceptionalii, de la Scoala de Valori. 

Chiar daca nu vei putea alerga impreuna cu mine, m-am gandit sa numaram impreuna kilometrii alergati, iar pentru fiecare kilometru alergat puteti contribui cu 5 lei sau 10 lei, sau orice suma doriti.    Daca doriti sa ma sustineti puteti cumpara oricat de multi kilometrii doriti. Proiectul pe care il sustin, daca vi se pare util, va rog sa il sustineti acum prin donatii sau promovarea lui catre cunoscuti.  

Hai sa facem ceva pentru adolescentii exceptionali.Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Școala de Valori

ȘCOALA DE VALORI este o organizație non-guvernamentală, non-profit, care îi îndrumă pe tineri să-și descopere valorile și să-și antreneze potențialul, astfel încât să-și dezvolte atitudini și comportamente prosociale și sa fie pregătiți pentru viitorul mereu în schimbare.

De 10 ani deschidem drumuri în educa­ție, care au început să se intersecteze și să formeze un ecosistem orientat spre dezvoltarea tinerei generaț­ii.

Misiunea noastră este de a călăuzi tinerii să învețe să devină creatorii propriilor vieți.

Excepţionalii

Credem într-o societate mai bună şi sădim seminţele schimbării încă de pe acum, pentru a cultiva roadele unei lumi noi.

Susţinem tinerii talentaţi, pasionaţi de ceea ce fac, care din plăcere transformă realitatea ce îi înconjoară. Pentru ei am creat Excepţionalii, un proiect de educaţie non-formală care inspiră prin oameni-model şi pune bazele comunităţii liderilor de mâine.    

Maratonul Timisoara ~ 2015

Maratonul din Timisoara este cel mai longeviv maraton de pe teritoriul Romaniei. In 18 oct. va invitam la cea de a XV-a editie. La ora 10:00 ne aliniam la start impreuna cu cei mai curajosi participa

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!