Mihaela Solomon - Școala de Valori

Cel mai frumos cadou de ziua mea

735 RON Donatii stranse
91.875% Complete
800 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt departe de România, dar mereu cu inima acasă. Iar anul asta simt nevoia să dăruiesc ceva înapoi oamenilor care m-au ajutat să fiu unde sunt acum. Oamenilor care m-au ghidat, care mi-au arătat noi perspective.

Unii dintre acei oameni sunt cei de la Școala de Valori. Am ajuns să îi cunosc cu ajutorul fratelui meu și a cumnatei mele (ei sunt oamenii care ma inspiră mereu și fără de care nu aș fi ceea ce sunt astăzi).

De aceea, anul acesta am decis să le spun mulțumesc Școlii de Valori pentru experiența minunată din Bootcamp pe care nu o voi uita niciodată, prin a-mi dona ziua de naștere unui proiect care le oferă tinerilor suport și ghidaj in descoperirea unei viitoare cariere.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Școala de Valori

­Școala de Valori este o organizație non-guvernamentală și non-profit, înființată în 2009, care îi îndrumă pe tineri să-și antreneze potențialul, astfel încât să-și dezvolte atitudini și comportamente prosociale, care să îi ajute în viață, la școală și în carieră. 

Misiunea noastră este de a facilita un proces de conștientizare și ghidare a tinerilor prin educație centrată pe valori, pentru ca aceștia să devină creatorii propriilor lor vieți. 

Career Bus

Career Bus este un „autobuz educațional interactiv”, care oferă tinerilor ateliere de orientare în carieră. Prin intermediul unui board-game și a experiențelor multimedia, tinerii din gimnaziu descoperă cum ar putea să-și transfere pasiunile în realitate.

Daruieste ziua ta ~ 2021

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

5 Donatii

24 May 2021

Anonymous

30 RON
Autenticitatea ta sper sa fie molipsitoare. La multi ani de frumusete si intentii bune!
24 May 2021

Fetili😁

200 RON
La mulți ani sănătoși și fericiți draga noastră Meme!! Ești un suflet tare frumos și bun!! Asa sa ramai mereu!! Te iubim mult de tot!!
23 May 2021

Solomons G.O.A.M.

300 RON
La multi ani Mihaela si cat mai multe cadouri donate :D
21 May 2021
20 May 2021