Alina Cristina Voevozeanu - Școala de Valori

Alina Voevozeanu aleargă la Gerar pentru elevii Excepţionali

50 RON Donatii stranse
10% Complete
500 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Numele meu este Alina si mă înscriu cu drag la cursele de alergare pana în 5 km, nu atât pentru competiţie, cât pentru a susţine mişcarea, senzaţia de libertate pe care o simţi când alergi si beneficiul ei pentru sănătate. De data aceasta am ales sa particip la Gerar si datorita faptului ca puteam sustine un proiect pe care eu il consider necesar si valoros pentru societate - Proiectul de educaţie non-formală Excepţionalii.

M-am bucurat cand am auzit despre acest proiect, deoarece cred ca adolescentii nostri au un potential extraordinar, au talent, si e foarte important cum este ghidat acest talent. De asemenea, cred că viitorul nostru şi schimbarea societatii de azi ţine foarte mult de educaţia tinerilor de vârsta mea, iar viitorul copiilor nostri ţine cu atat mai mult de educaţia adolescenţilor de azi. Mai cred ca acest proiect poate dezvolta si da valoare tinerelor talente, si poate schimba, în acest fel, realitatea ce ne înconjoară.

Daca acest proiect vi se pare si voua necesar, va rog sa il sustineti prin donatii sau promovarea lui catre cunoscuti.

 

Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Școala de Valori

ȘCOALA DE VALORI este o organizație non-guvernamentală, non-profit, care îi îndrumă pe tineri să-și descopere valorile și să-și antreneze potențialul, astfel încât să-și dezvolte atitudini și comportamente prosociale și sa fie pregătiți pentru viitorul mereu în schimbare.

De 10 ani deschidem drumuri în educa­ție, care au început să se intersecteze și să formeze un ecosistem orientat spre dezvoltarea tinerei generaț­ii.

Misiunea noastră este de a călăuzi tinerii să învețe să devină creatorii propriilor vieți.

Excepţionalii

Credem într-o societate mai bună şi sădim seminţele schimbării încă de pe acum, pentru a cultiva roadele unei lumi noi.

Susţinem tinerii talentaţi, pasionaţi de ceea ce fac, care din plăcere transformă realitatea ce îi înconjoară. Pentru ei am creat Excepţionalii, un proiect de educaţie non-formală care inspiră prin oameni-model şi pune bazele comunităţii liderilor de mâine.    

Semimaraton Gerar ~ 2015

Semimaratonul Gerar, a devenit un eveniment de tradiţie printre alergătorii din România, fiind prima competiţie de alergare a anului. Organizat de Asociaţia Club Sportiv RO CLUB MARATON, împre

1 Donatii

am spart gheata la donatii :). asfalt uscat alina :)
16 Jan 2015