Dragos Sârbu - Școala de Valori

Melcii Zburători susţin şansa elevilor excepţionali!

565 RON Donatii stranse
62.777777777778% Complete
900 RON Target
10 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Suntem Andrei, Alex si Dragos si alergam la Gerar pentru ca este un concurs inedit si ne plac experientele noi. Suntem pentru prima oara in aceasta formula si ne propunem sa ne bucuram de aer curat si voie buna pentru toti cei 21 KM.  

Sustinem proiectul Exceptionalii al Scolii de Valori pentru ca vrem ca tinerii, indiferent de pasiunea lor, sa se poata dezvolta si sa-si atinga visurile. Credem ca adolescentilor le lipsesc modelele de succes care sa-i inspire si sa-i motiveze si ne bucuram ca prin Exceptionalii ei vor avea ocazia sa cunoasca persoane publice care au reusit in viata.

De asemenea, Dragos a fost Project managerul primei editii si vrea prin participarea la Gerar sa contribuie la continuitatea pe termen lung a proiectului.  

Puteti si voi sa sustineti printr-o donatie, demersul melcilor si proiectul "Exceptionalii".


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Școala de Valori

ȘCOALA DE VALORI este o organizație non-guvernamentală, non-profit, care îi îndrumă pe tineri să-și descopere valorile și să-și antreneze potențialul, astfel încât să-și dezvolte atitudini și comportamente prosociale și sa fie pregătiți pentru viitorul mereu în schimbare.

De 10 ani deschidem drumuri în educa­ție, care au început să se intersecteze și să formeze un ecosistem orientat spre dezvoltarea tinerei generaț­ii.

Misiunea noastră este de a călăuzi tinerii să învețe să devină creatorii propriilor vieți.

Excepţionalii

Credem într-o societate mai bună şi sădim seminţele schimbării încă de pe acum, pentru a cultiva roadele unei lumi noi.

Susţinem tinerii talentaţi, pasionaţi de ceea ce fac, care din plăcere transformă realitatea ce îi înconjoară. Pentru ei am creat Excepţionalii, un proiect de educaţie non-formală care inspiră prin oameni-model şi pune bazele comunităţii liderilor de mâine.    

Semimaraton Gerar ~ 2015

Semimaratonul Gerar, a devenit un eveniment de tradiţie printre alergătorii din România, fiind prima competiţie de alergare a anului. Organizat de Asociaţia Club Sportiv RO CLUB MARATON, împre

10 Donatii

Prin educație putem evolua.
29 Jan 2015
24 Jan 2015
Mult succes! Sa terminati cu bine. Data viitoare alerg si eu cu voi
23 Jan 2015
Spor si voie buna!
23 Jan 2015
Succes! Sa fie bine si pentru voi si pentru copii cu proiectul
23 Jan 2015
22 Jan 2015
Go Team!
22 Jan 2015
22 Jan 2015
Felicitari!
19 Jan 2015
forta fie cu voi domnilor si sa nu va fluture ochii :P - multumesc ca sustineti Exceptionalii - sunteti Exceptionali :).
19 Jan 2015